Sposób przygotowania

Na rozgrzaną w dużej brytfance oliwę wrzucamy pokrojoną cebulę i przeciśnięty przez praskę czosnek- podsmażamy chwilkę, a następnie dodajemy pokrojoną kiełbasę i papryki- smażymy.
Po kilku minut dodajemy kostki rosołowe, obrane ze skórki i pokrojone pomidory oraz resztę przypraw- przykrywamy i dusimy na małym ogniu.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczne i bardzo apetyczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kejt2

    Uwielbiam leczo
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    uwielbiam leczo ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    wspaniałe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,lubie leczo i wszystko z papryką
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    piękne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    bardzo dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    mniam;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    I to dziś u mnie na obiad będzie! :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    Genialnie wygląda;) uwielbiam Leczo;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    też takie lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !