Sposób przygotowania

Z porzeczek usunąć gałązki i umyć umieścić na sitku , kilka zostawić do dekoracji a resztę zmiksować blenderem , krem połączyć z winem i miodem , masło zaś rozgrzać , oprószyć mąką i zasmażyć nie rumieniąc , następnie mieszając trzepaczką , powoli dolewać krem z porzeczek z winem i miodem , gotować kilka minut , stale mieszając aby krem nie przywarł do dna i się nie przypalił , Gotową już zupę dobrze schładzamy m śmietanę ubić na sztywno i dodać do chłodnia , i na koniec po wlaniu do miseczki przybrać listkami miety.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !