Sposób przygotowania

Gruszkę obrać najpierw i pokroić w kostkę a selera w plasterki , selera trochę zostawić do dekoracji i to zalewamy niewielką ilością wody i gotujemy 10 minut. Następnie chłodne zmiksować . 1\\3 kostki rozpuścić z wodą 1 szklanka i zagotować , do wody dodać puree gruszkowe oraz starty ser a kawałek sera pokroić w kostkę też pozostawić do dekoracji Mieszając podgrzewać aż ser się rozpuści doprawić solą białym pieprzem i sokiem z cytryny , zupę mocno schłodzić i wymieszać ze śmietaną a przed podaniem wrzucamy kilka kostek sra i udekorować natką selera i czerwonym pieprzem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    ciekawy i pomysłowy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    musi być pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !