Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki smażone na pstrągu

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

Sól ziołowa jodowana Prymat
natka pietruszki
masło
pieczarki 4 szt
pstrąg 1 filet

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki smażone na pstrągu

Na patelni rozgrzewamy masło . Pstrąga solimy solą ziołową . Pieczarki obieramu kroimy w plasterki . wszystko smażymy na maśle .Pieczarki solimy . Na talerzu układamy pstrąga na nim ukłądamy podsmażone pieczarki

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

EmciaPichci 18.10.2013 07:17
pięknie podany!
agnieszka214 04.04.2012 09:29
fajowe
Kopiko1983 12.08.2011 06:49
To musi być pyszne!
pioge7 11.08.2011 19:07
idealne
novita26 11.08.2011 08:48
mniam
iwa643 11.08.2011 07:10
Ozdabiamy natka pietruszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak