Sposób przygotowania

Plastry łopatki stłuc, obtoczyć w odrobinie mąki i kłaść na gorący tłuszcz, podpiec, doprawić, podlać wodą i dusić aż będzie mięciutkie. Na osobnej patelni usmażyć grzyby i dodać do mięsa. Na koniec zagęścić śmietaną z mąką i doprawić solą i pieprzem. Podawać z ziemniakami.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Musi być bardzo smaczna!
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawy obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    mmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pychota obiadek:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo dobre danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !