Sposób przygotowania

Jagody myjemy i odsączamy na sicie , kilka możemy odłożyć do dekoracji , resztę jagód zmiksować z połową serka najlepszy by był typu danio i do salaterki układamy warstwowo zmiksowane jagody z serkiem następnie sam serek a na wierzch odłożone jagody , deser gotowy posypać listkami mięty do dekoracji.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    na czasie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !