Sposób przygotowania

Ciasto:
Mąkę, masło, cukier puder oraz żółtka połączyć razem i zagnieść. Foremki do babeczek wysmarować masłem i wylepić ciastem. Piec około 15 minut w temperaturze 180ºC.

Nadzienie:
Śmietanę zagotować z pokrojoną wanilią, czekoladą, cukrem pudrem, zmielonymi migdałami i aromatem waniliowym. Upieczone babeczki napełnić wystudzoną masą. Pozostawić do ostygnięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    to nadzienie to smakowitość
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ekstra!
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    fajna wersja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    jaka rozpusta, tyle wspaniałych smaków :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    muszą swietnie smakowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ale smakołyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra nadzienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Babeczki wspaniałe. Pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    super babeczki
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam babeczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !