Sposób przygotowania

grzyby namoczyć na 3 godziny,mięso pokroić,lekko rozbić,obtoczyć w mące,zrumienić na oleju z obu stron,dodać pokrojoną cebule i czosnek,drobno pokrojona marchew,dusić ok.1,5 godziny,doprawić papryką solą i pieprzem.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wspaniałe danie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    też lubię takie takie mięsko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    wyśmienita!!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    o karkuweczka, mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pyszne mięsko, idealne na obiad, a do tego ten sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    pyszny przepis, polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !