Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karkówka duszona

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchew
cebula
czosnek 4 ząbki
grzyby suszone
mąka
papryka mielona
sól
pieprz
karkówka 1 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: karkówka duszona

grzyby namoczyć na 3 godziny,mięso pokroić,lekko rozbić,obtoczyć w mące,zrumienić na oleju z obu stron,dodać pokrojoną cebule i czosnek,drobno pokrojona marchew,dusić ok.1,5 godziny,doprawić papryką solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 21.05.2012 08:44
super
krokodyl 07.05.2012 00:28
pyszny przepis, polecam
Emiliozo 03.05.2012 10:52
pyszne mięsko, idealne na obiad, a do tego ten sosik
dianix 27.02.2012 19:57
o karkuweczka, mniam
m1monika 01.02.2012 16:14
wyśmienita!!!
angelika14 30.11.2011 15:29
wspaniałe
AGNIESZKA144 19.11.2011 16:37
pyszne
Margo1 16.11.2011 09:37
też lubię takie takie mięsko
joanna77 05.09.2011 14:02
mniam
Tika4444 16.08.2011 07:53
pyszności
Ania67 11.08.2011 09:11
wspaniałe danie
berys18 11.08.2011 07:22
apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak