Sposób przygotowania

Piersi natrzeć solą i pieprzem, obsypać papryką oraz majerankiem – odstawić na 30 min. do lodówki. Następnie mięso smażyć w brytfannie na złocisty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    taką wersję kurczaka uwielbiam :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Oj... chętnie bym zjadł takiego kurczaka!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    Pięknie wygląda i pewnie tez tak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    piękne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    mega apteycznie wyglada
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jakie smakołyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubię kurczaka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ale smacznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !