Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryżowe kulki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieprz
jajko 1
olej do smażenia
natka pietruszki 2 łyżki
ser żółty 1/2 (tarty)
ryż 25 (ugotowany)

Przepis i sposób przygotowania na: Ryżowe kulki

Wszystkie składniki oprócz bułki tartej łączymy ze sobą i kształtujemy niewielkie kulki. Obtaczamy je w bułce tartej i smażymy na rumiano na rozgrzanym oleju.
Podajemy do pieczonego mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 06.12.2013 08:32
bardzo fajne
BernadettaP 13.04.2012 13:04
świetny sposób na pozostały z obiadu ryż !
kuklik 24.02.2012 10:18
ciekawe
Sarenka 06.11.2011 13:59
Oto sposób na zalegający w lodówce ryż :)
ben-ka 18.08.2011 09:41
muszę kiedyś zrobić takie kuleczki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak