Sposób przygotowania

Ser kroimy w 2 cm kawałki, a nie w paski.
Płatki kukurydziane mieszamy z papryka i czosnkiem.
Kawałki sera maczamy w roztrzepanym jajku z dodatkiem pieprzu ,a następnie obtaczamy w płatkach.
Smażymy z obu stron na złoty kolor. Podajemy z surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Warto spróbować:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    w płatkach nie robiła,fajne złociutkie
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Całkiem ciekawe... córcia uwielbia taki serek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    peppermint91

    Super pomysł :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ale cudnie wygląda ten rozpływający się ser;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !