Sposób przygotowania

Fasolę zagotować musimy najpierw odstawić na 2 godziny i ugotować po 2 godzinach do miękkości ,potem odcedzić i wystudzić , w tym czasie gotujemy jajka i kroimy w kostkę, łączymy z posiekanymi pieczarkami , natką pietruszki, fasolą i smietaną , na koniec doprawiamy do smaku

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    Super
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dana2

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    musi być pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    wow
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    fajna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !