Sposób przygotowania

Boczek pokroić w kostkę i obsmażyć na smalcu. Dodać pokrojoną i zeszkloną cebulę oraz czosnek, kminek i sól. Podlać wodą i dusić na małym ogniu do miękkości. Następnie zapiec przez 20 min w piekarniku w temperaturze 180°C. Podawać jako dodatek do pyz, kapusty i puree z grochu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    wszystko ok tylko ten kminek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    warto wypróbować!
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa propozycja
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Pycha...czasem taki robimy:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszę wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Aż mi ślinka cieknie - apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszny boczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszny boczek
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszny boczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajny;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !