Sposób przygotowania

5 cm kawałek cukinii i zetrzeć razem ze skórką. Połowę marchewki obrać ze skórki i zetrzeć na tarce. Wymieszać z cukinią, dodać 1 łyżeczkę przyprawy z cytryną i koperkiem, 2 jajka i 2 łyżki mąki kartoflanej, wymieszać, smażyć na złoto z obu stron, wyłożyć na talerz, ozdobić startą marchewka. Z tej ilości wyszło 7 placków.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    poprosze porcyjkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    ciekawie podane
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    spodobały mi się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !