Sposób przygotowania

Galaretki żółte rozpuścić w 1/2 l gorącej wody, pozostawić do lekkiego stężenia. W dużym naczyniu ubić dwie Śnieżki w jednej szklance mleka, do ubitej śmietany dodać serki homogenizowane oraz lekko stężałą galaretkę. Wymieszać i wylać całość na biszkopt. Ułożyć truskawki i odstawić do stężenia do lodówki. W międzyczasie rozpuścić galaretkę czerwoną według opisu na opakowaniu. Wystudzoną wylewamy na stężały sernik i ponownie odstawiamy do stężenia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    muszę sprobowac;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    tak apetyczne, że chciałoby się zjeść od razu:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !