Sposób przygotowania

Dokładnie umyj i oczyść warzywa.Zalej wrzacą wodą.Dodaj sól i ugotuj wywar.Fasolkę szparagową umyj i obierz z włókien.Następnie ugotuj w osolonej wodzie i odcedź.Ziemniaki umyj,obierz i pokrój w kostkę.Ugotuj je na przecedzonym wywarze.Podpraw jasnozłotą zasmażka.Zagotuj i dodaj sól,pieprz oraz koper.Dodaj ugotowane lub surowe pomidory.Fasolę pokrój w skośne kawałki,dodaj do całści.Zupę tą można również przyrządzić na wywarze z kości.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !