Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę, posypać przyprawą i solą czosnkową, usmażyć na oleju. Chlebki podgrzać w tosterze lub w piekarniku, naciąć je. W każdy włożyć po pół listka kapusty, kilka plasterków pomidora i ogórka, trochę pokrojonej w piórka cebuli i trochę mięsa. Do każdego nałożyć po trochu majonezu wymieszanego z ketchupem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pycha
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pychotka
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Musiał być pyszny, zjadłabym.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !