Sposób przygotowania

Oczyszczone grzyby obgotować w osolonej wodzie, odsączyć i pokroić na plasterki. Ser zetrzeć na gruby tarce i dodać do grzybów. Musztardę wymieszać z majonezem, sokiem z cytryn, doprawić. Połączyć z sałatką i wymieszać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    fajna sałatka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra sałatka !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    na świeta super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    z marynowanymi grzybkami
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    przepis na czasie,rydze obrodziły w tym roku:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja rydza nie spotkałam w lesie chyba mnie nie lubią .
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczna salatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    bardzo lubię rydze,ciekawa sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !