Sposób przygotowania

Boczek opłukać, osuszyć, skórkę naciąć w kratkę, a cały boczek natrzeć solą czosnkową i majerankiem. Następnie włożyć do brytfanny, podlać rosołem i piec przez 40-60 min w piekarniku nagrzanym do temperatury 185°C.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz18

    Najlepiej smakuje jeszcze cieplutki ale i na zimno z chlebkiem pychotka, jednak proponuję przed pieczeniem kilku godzinną marynatę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Bardzo dobry , pycha robię często.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    O ja też spróbuje na kanapki będzie pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja lubię kanapki z takim boczkiem i musztardą
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Pycha
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    coś konkretnego na ząb
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Fajny dodatek do kanapek
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Fajny dodatek do kanapek
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Fajny dodatek do kanapek
  • 2
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Fajny dodatek do kanapek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    Brzmi smakowicie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    mniam
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie lubię boczku
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    Smaczny boczek.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    Bardzo smaczny boczek.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Uwielbiam pieczony boczek :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychotka
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    lubię boczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    Proste a super smaczne..polecam:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    forgielka

    muszę spróbować wygląda super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    na prawdę pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr48

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rique

    Uwielbiam Boczek:) trzeba spróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    Uwielbiam. Z tym że na noc z reguły wkładam do marynaty a piekę dopiero rano.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszę wypróbować
  • 0
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    ale boczuś,mmm pychotka :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    szkoda, że takie niezdrowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smaczny1 zwłaszcza chudy :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    smakowicie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    świetny pomysł;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !