Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta porowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

por (biała część) 1 szt
majonez 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
rokpol 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta porowa

Białą część pora obgotuj do miękkości, ostudź, posiekaj. Dodaj pokruszonego rokpola oraz majonez i wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 24.11.2013 09:50
pyszna pasta
fotoviderek 01.09.2013 09:33
Lubię taka pastę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak