Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka konserwowa z jabłkiem i mlekiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka konserwowa 300 g
seler
majonez 100 g
mleko 1\\2 szklanki
natka pietruszki
sól
pieprz
cukier
sok z cytryny
jabłko kwaśne 3 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka konserwowa z jabłkiem i mlekiem

Selera obranego i umytego ugotować z dodatkiem mleka pod przykryciem , fasolkę pokroić na kawałki o długości 3 cm , jabłka pokroić w kostkę razem z selerem , wymieszać z fasolką , majonezem posiekaną natką i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 16.05.2012 17:49
super
artur7 10.08.2011 08:35
szybkie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak