Sposób przygotowania

Z mleka, mąki, jajek, cukru, soli i proszku do pieczenia zrobić gęste ciasto. Dodać starte jabłka na grubych oczkach, wymieszać. Na ro rozgrzanym oleju piec racuszki na złoty kolor z obu stron. Podawać posypane cukrem waniliowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moje ulubione
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    fantastycznie smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b.dobre !
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    przepyszne,chyba mają wieli zwolenników:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszniutkie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !