Sposób przygotowania

Umytą włoszczyznę włożyć do 1,5 litra wody i zagotować. Kurę natrzeć solą. NADZIENIE;wątróbkę i serca drobno posiekać, dodać żółtka, bułkę tartą, posiekaną pietruszkę, lekko posolić i popieprzyć. Białka ubić i dodać do masy, wymieszać. Przygotowanym farszem nadziewać kurę i zaszyć nitką. Do wrzącego wywaru z warzyw dać kurę i gotować do miękkości.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi nieźle smakować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Dobry przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    takiej jeszcze nie jadłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    uwielbiam z takim własnie farszem.
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    coś pysznego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !