Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z bakłażanów i pieczarek marynowanych

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

natka pietruszki
oliwa 2 łyżki
koncentrat pomidorowy 4 łyżki
sól
cukier
sok z cytryny
bakłażan

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z bakłażanów i pieczarek marynowanych

Bakłażany najpierw myjemy obieramy płuczemy jeszcze i dopiero kroimy w kostkę , wymieszać z posiekanymi pieczarkami , posiekana natka pietruszki polać oliwą i zabawić koncentratem pomidorowym , gotową już tylko doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 24.04.2012 08:11
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak