Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta śledziowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie w oleju 2 puszki
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka
majonez tradycyjny 2 łyżki
cebula 1 duża
Kucharek przyprawa do potraw
pieprz
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta śledziowa

Śledzie odsączyć i rozgnieść widelcem, cebulkę pokroić w drobną kostkę, jajka posiekać, musztardę wymieszać z majonezem. Wszystkie składniki połączyć ze sobą i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 28.08.2013 21:18
przepyszna pasta
Grazyna0211 21.07.2013 16:33
smaczny dodatek do pieczywa
romanrafal
romanrafal 30.05.2013 09:19
bardzo dobra
IKrakowianka 21.07.2012 20:08
pyszna jest ta pasta
RenataZ-et 08.03.2012 20:27
idealna do pieczywa
Ewelina38 26.12.2011 23:13
pyszna pasta
Wacław 13.12.2011 13:21
pyszna !
smakoszek 08.12.2011 11:22
super,też ją lubię
Wafelek2601 18.09.2011 08:06
super, uwielbiam pasty śledziowe
Monika193
Monika193 05.09.2011 22:10
ale smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak