Sposób przygotowania

Umyte i osuszone polędwiczki podsmażyć na oleju, dodać posiekaną cebulkę i zarumienić. Dolać szklankę wody, kostkę mięsna przykryć i dusić na wolnym ogniu. Trzeba pilnować, aby woda się nie wygotowała, jak coś to dolać. Jak polędwiczki będą miękkie to doprawić do smaku i połączyć z mąką wymieszaną z małą ilości wody. Na koniec dodać posiekany koper.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    są pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniałe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tak podanych polędwiczek jeszcze nie jadłam,wyglądają bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczne polędwiczki, pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszny obiad:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszny obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    polędwiczki to i ja bardzo lubię:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna__s

    A u mnie jutro na obiad.
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    genialne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    moje smaki, pyszne mięsko i koperek..... :)
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    wielki mi kucharz, który używa kucharek i kostek mięsnych itp... ARTI...
  • 2
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !