Sposób przygotowania

Na 4 kromki chleba rozłożyć po 1 plasterku sera, plasterku boczku, 2 plasterki kiełbasy krakowskiej, trochę cebuli pokrojonej w piórka, 2 plasterki ogórka. Na wierzchu położyć znowu po 1 plasterku sera, przykryć pozostałymi kromkami i przekroić na pół. Opiekać w tosterze do sandwiczów przez ok.2-3 minuty. Podawać z majonezem wymieszanym z ketchupem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    to dla mojego syna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    na pewno spróbuje, wygląda apetycznie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    lubię takie
  • 3
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    to jest jedna z tych nielicznych "potraw na ciepło", którą potrafi mi zaserwować mój narzeczony :D ale przyznam szczerze, że bardzo lubię, a w tej wersji na pewno pysznie smakowało :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Te sandwicze zrobił mój mąż, to też jedna z nielicznych potraw, które potrafi przyrządzić haha:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !