Sposób przygotowania

Jasne części porów,naciąć wzdłuż,dokładnie umyć i gotować ok.15 minut w wodzie z solą , odrobiną cukru i kilkoma kroplami soku z cytryny.Odcedzić.Masło roztopić,wymieszać z mąką,zestawić z ognia i wlewać mieszając mleko,zamieszać i zagotować.Dodać sól,pieprz,gałkę muszkatołową i posiekany koper.Pory ułożyć w naczyniu żaroodpornym,polać sosm,posypać startym serem i zapiec w piekarniku.
Smacznego!

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszniutko
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    coś nowego
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo interesujący przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !