Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę , każda z kostek powinna mieć skórę słoninę , i wkładamy do rondelka gdzie wlaliśmy olej i smażymy do 5 minut lub do utraty czerwonego koloru , następnie wlać wódkę , sos sojowy , cukier , imbir , cebulę i wlać wrzącą wodę i gotujemy 2 minuty , zebrać szumowiny , zmniejszyć płomień , podczas duszenia starajmy się aby mięso przewracać drewnianą łyżką . Mięso i sos przekładamy do wazy i podajemy z ryżem na sypko .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ale aromat- aż poczułam :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !