Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Deser budyniowo-bakaliowy z powidłami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń 1 szt.
mleko 2 szkl.
cukier 2 łyżki
powidła śliwkowe 4 łyżki
rodzynki 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Deser budyniowo-bakaliowy z powidłami

Budyń ugotować według przepisu na opakowaniu. Posłodzić do smaku. Do szklanek nałożyć po łyżce powideł, zalać je gorącym budyniem, udekorować rodzynkami. Podawać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 30.04.2012 22:14
Pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak