Sposób przygotowania

Mięso pokroić na kawałki i włożyć do wrzącej wody gotować 2 minuty , pomidory pokroić na ćwiartki i włożyć razem z mięsem do garnka o grubym dnie. Wlać 2 litry wody doprowadzić do zagotowania dodać kostkę 1\\2 zmniejszyć płomień i gotujemy na bardzo małym ogniu 3,5 godziny. Najlepiej gotować na płytce azbestowej a 5 minut przed podaniem dopiero doprawić solą i pieprzem .

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    hmmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    brzmi apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    podaje z ryżem
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł na pomidorówkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !