Sposób przygotowania

Kabaczka umyć i pokroić na centymetrowe plastry. Posypać przyprawami i odstawić do momentu puszczenia soku. Smażyć na grillu z obu stron.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam grillowane warzywka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !