Sposób przygotowania

Mięso włożyć do miski, posypać przyprawą i przekładać cebulą. Odstawić na godzinę do lodówki. Następnie położyć na grillu. Gdy się zarumienią zawinąć w folie aluminiową(by nam się mięso nie przypaliło i nie wysuszyło) i piec na grillu do czasu aż mięso zmiękknie.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ale mi pachnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    bardzo dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    rewelacja
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    szkoda, że sezon grillowy już minął..
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    już czekam na te czasy grillowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !