Sposób przygotowania

Filet z lipienia solimy z każdej strony i smażymy na masełku . Z fileta robimy okrąg układamy na talerzu .Ugotowane ziemniaki i marchewkę kroimy w kostkę i smażymy na maśle solimy dodajemy świeży tymianek. Warzywa nakładamy do obręczy z ryby ,ozdabiamy natką pietruszki

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy lisciem sałaty
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pycha jakie kolorowe
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super i pięknie podane

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !