Sposób przygotowania

Z maki, miękkiej margaryny Kasii cukru i żółtek zagniatamy ciasto. Owijamy w folię i wkładamy na 30 min do lodówki. Następnie wysmarowane foremi wykładamy ciastem i pieczemy ok 20 min w 180 stopniach. Kremówke ubijamy na sztywno. Do babeczek wkładamy bitą śmietanę i dekorujemy owocami.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    świetny przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    bardzo fajne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pyszne :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    śliczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !