Sposób przygotowania

Ciasto na tarte zagniatamy z polowy kostki margaryny Kasii, mąki, cukru, żółtek i proszku do pieczenia. Wysmarowaną forme do tarty wykładamy ciastem i pieczemy ok 25 min w 180 stopniach. Budynie gotujemy z mlekiem. Zimne budynie miksujemy z miękką margaryna Kasią. Krem wykładamy na ciasto i na wierzch kroimy truskawki. Posypujemy startą białą czekoladą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    ale pychota!
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    polecam :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie tarty
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super prze[pis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    zjadłabym taka tarte
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    szkoda że juz po truskawkach:(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !