Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować (na paseczki), dodać cebulę pokrojoną w półplasterki i rozetrzeć z solą. Dodać pokrojony w półplastry świeży ogórek i ogórki małosolne oraz rzodkiewkę. Wszystko to wymieszać, doprawić trochę cytryną, 0.5 łyżeczki cukru i 3 łyżkami oliwy. Wykonać na krótko przed podaniem, ponieważ warzywa później puszczą soki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna i zdrowa;)
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    nigdy nie łączyłam ogórka zielonego z kiszonym , muszę sprobować....
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna,ciekawa sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna jest taka sałtka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Zdrowa i smaczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !