Sposób przygotowania

Fasolkę umyć, oczyścić, włożyć do wrzącej osolonej wody z dodatkiem szczypty kwasku cytrynowego i ugotować do miękkości. Następnie wyjąć z wody, wyłożyć na półmisek, polać stopionym masłem, przykryć plasterkami sera, posypać papryką [ostrą lub słodką] i zapiec w rozgrzanym piekarniku. Podawać jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata61

    uwielbiam fasolkę, prosto i smacznie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fasolki szparagowej z serem nigdy nie jadłam, ale to połączenie wydaje się być naprawdę fajne. Na pewno wypróbuję.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !