Sposób przygotowania

Czosnek przecisnąć przez praskę. Czosnkiem, solą i pieprzem. Podlać piwem, odstawić na noc. Na drugi dzień zalać wodą tak, żeby golonka były przykryte. Gotować do miękkości. Zapiec w brytfance aż się zrumieni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania60

    Mój mąż uwielbia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    dana2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    zapowiada się bardzo smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Super! Przepis na czasie!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dana2

    to może być fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    dana2

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !