Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki z konserwą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 1/2 kg
konserwa 1 puszka
cebula 3 szt
olej 3 łyzki
sól
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki z konserwą

Grzyby cebulkę drobno posiekać i dusić na rozgrzanym oleju tak długo aż odparuje połowę płynu. Konserwę pokroić w kostkę i dodać do duszonych pieczarek. Wszystko wymieszać, doprawić do smaku. Na końcu posypać natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

AURELKA 08.08.2013 22:21
takich nie jadłam jeszcze
RenataZ-et 25.05.2012 20:42
superowe
RenataZ-et 25.05.2012 20:42
superowe
mirosława4 15.02.2012 17:44
ciekawy pomysł
IKrakowianka 14.12.2011 23:08
ciekawy pomysł
Wacław 04.11.2011 17:20
fajne
smakoszek 14.10.2011 08:39
pycha
Monika193
Monika193 18.09.2011 10:26
muszą nieźle smakować
Natalia/tubisiek 16.09.2011 18:26
oryginalnie przyrządzone :)
Wafelek2601 15.09.2011 11:29
fajny pomysł
novita23 11.09.2011 21:12
pomysłowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak