Sposób przygotowania

Oczyszczona rybkę pokroić na kawałki, posolić, oprószyć przyprawą i zalać piwem. Masło rozetrzeć z mąką dodać do ryby. Gotować na słabym ogniu ok. 10 min. Dawać na talerze i polać sosem piwnym z pod ryby. Podawać z białym pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawa kolacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    wyśmienite danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    w piwie lina nie robiłam,a to taka smaczna rybka.....
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !