Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w cieście

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba 1 kg
mąka 1 szkl
jaja 2 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w cieście

Rybę pokroić na kawałki, posolić. Jajka rozkłócić dodać mąkę z 2 łyżkami oliwy i dokładnie wymieszać. W przygotowanym cieście moczyć rybki i smażyć na silnie rozgrzanym oleju.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 26.07.2013 07:31
pyszny sposób na rybę
misia53 09.04.2013 00:25
o, dzięki za przypomnienie... daaawno tak robiłam a przecież tak nam smakowało ... zapomina się często o fajnych prostych sposobach
ben-ka 23.03.2013 14:11
pyszna jest taka rybka.
Rybciia 26.07.2012 09:55
musi być pyszna :-)
IKrakowianka 22.06.2012 23:18
bardzo smaczna jest taka rybka
jeta72 31.05.2012 11:21
pyszna :-)
pipi765 20.01.2012 11:46
świetny pomysł
berys18 11.12.2011 21:57
super pomysl
berys18 11.12.2011 21:57
super pomysl
berys18 11.12.2011 21:57
super pomysl
mirosława4 12.10.2011 16:21
extra polecam robię podobnie
Wafelek2601 13.09.2011 07:02
smaczna
Monika193
Monika193 18.08.2011 18:10
super
smakoszek 10.08.2011 00:50
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak