Sposób przygotowania

kotlety lekko rozbić,posolić i obsmażyć na tłuszczu z obu stron,tak aby były lekko rumiane.ziemniaki i marchewkę oczyścić,ziemniaki pokroić w plasterki lub w ćwiartki,marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach.cebulę pokroić w kostkę.w dużym garnku,układać warstwami:ziemniaki,cebulę,mięso i marchew.zalać rosołem z kostki,ewentualnie posolić.dusić na niewielkim ogniu do miękkości.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    klasyka gatunku:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !