Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z rzodkiewką, ogórkiem i jajkiem

3.0
(18)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 5 sztuk
jajko 3 sztuki
ogórek zielony 1 sztuka
majonez 1 łyżka
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat szczypta
Pieprz czarny mielony Prymat szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z rzodkiewką, ogórkiem i jajkiem

Jajka ugotować na twardo, ostudzić, obrać i pokroić w kostkę.

Rzodkiewki umyć, zetrzeć na tarce na grubych oczkach lub pokroić w kostkę. Ogórka obrać i pokroić w kostkę. Wymieszać wszystko z majonezem. Doprawić do smaku - solą oraz pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak