Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kompot porzeczkowy własny

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

porzeczki 30 dag
cukier 3 łyżki
rum 1 kieliszek

Przepis i sposób przygotowania na: Kompot porzeczkowy własny

Porzeczki czyścimy, płuczemy i zalewamy wodą. Gotujemy na kompot a pod koniec gotowania dodajemy cukier (3/4 łyżki czubate) i kieliszek rumu. Kompot podajemy do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 19.11.2012 09:40
extra
Kas2 08.04.2012 17:47
z pewnością przepyszny
fictor123 27.03.2012 07:28
mniam
Papryczka 16.12.2011 16:48
fajny kolor
Wacław 08.12.2011 12:03
extra !
piotereq 27.10.2011 11:18
lubimy
novita23 29.09.2011 08:20
super
Kopiko1983 27.09.2011 07:59
Pyszny!
m1monika 11.09.2011 16:10
pycha
magical66 11.09.2011 12:15
lubie
AgaS10 10.09.2011 13:52
super:)
MAR3STA 06.09.2011 19:26
super
Halusia 19.08.2011 12:50
Smaczny! A ten rum... pychota!
Magdalena1110 18.08.2011 07:09
bardzo lubię
Katarzyna/kate1980 16.08.2011 21:41
śliczny kolor
Natalia40 16.08.2011 18:21
super
kanu83 16.08.2011 18:05
pyszny
Ania67 14.08.2011 13:37
uwielbiam
joanna77 08.08.2011 17:32
jaki pyszny,mniam!
Emilia22 08.08.2011 10:23
na pewno pyszny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak