Składniki:
naleśniki | 10 szt. |
mięso gotowane | 400 g |
cebula | 1 szt. |
fasolka czerwona | 1 puszka |
sos pomidorowy | 1 szkl. |
ser żółty | 150 g |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 1 łyżka |
ogórki konserwowe | 3 szt. |
naleśniki | 10 szt. |
mięso gotowane | 400 g |
cebula | 1 szt. |
fasolka czerwona | 1 puszka |
sos pomidorowy | 1 szkl. |
ser żółty | 150 g |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 1 łyżka |
ogórki konserwowe | 3 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: