Sposób przygotowania

Śmietanę wlać do garnka i zagotować. Rozpuścić w niej czekoladę. Śmietanę kremówkę ubić z cukrem wanilinowym. Przełożyć do szprycy do dekoracji ciasta. Zagotować wodę. Do wysokich szklanek wsypać po 1,5 łyżeczki kawy rozpuszczalnej i zalać odrobiną wrzątku (tak by kawa się rozpuściła). Do szklanek z kawą dolać czekoladę rozpuszczoną w śmietanie, na wierzch wycisnąć śmietanę kremówkę i posypać odrobiną kakao.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pysznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pacia

    piękny widok-ach taka kawka-pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !