Sposób przygotowania

Rybę pozbawiamy łusek wnętrzności i głowy . Solimy w środku i z każdej strony .do środka kładziemy kawałki tymianu. Smażymy na maśle . Gdy ryba będzie gotowa wykładamy ja na talerz .Na patelni smażymy na maśle wcześniej ugotowana fasolkę szparagową ,solimy .
Układamy obok ryby . Polewamy sosem
sos - majonez śmnietana mieszamy z sosem chilli ,słodką papryką .

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Sos można doprawić pieprzem mielonym
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    piękny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Super propozycja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !