Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lipień z tymiankiem podany z fasolką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

lipień 1 szt
fasolka szparagowa 1 garść
sól
masło
sos chili
majonez
śmietana 18 proc

Przepis i sposób przygotowania na: Lipień z tymiankiem podany z fasolką

Rybę pozbawiamy łusek wnętrzności i głowy . Solimy w środku i z każdej strony .do środka kładziemy kawałki tymianu. Smażymy na maśle . Gdy ryba będzie gotowa wykładamy ja na talerz .Na patelni smażymy na maśle wcześniej ugotowana fasolkę szparagową ,solimy .
Układamy obok ryby . Polewamy sosem
sos - majonez śmnietana mieszamy z sosem chilli ,słodką papryką .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

novita26 08.08.2011 19:43
super
pawel6 08.08.2011 10:49
Super propozycja!
pioge7 08.08.2011 09:23
mniam
artur7 08.08.2011 06:55
ciekawe
Gabriela7 08.08.2011 06:43
piękny
iwa643 08.08.2011 06:10
Sos można doprawić pieprzem mielonym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak