Sposób przygotowania

Pomidory kroimy w kosteczkę, a liście bazylii drobno siekamy. Dodajemy sól i całość mieszamy. Ogórki małosolne kroimy również w kosteczkę i przekładamy do oddzielnej miseczki. Kromki ciabatty smarujemy oliwą i smażymy na patelni grillowej z dwóch stron. Gdy zacznie się przypiekać zdejmujemy i nacieramy jedną stronę połówką czosnku. Następnie nakładamy po łyżeczce pomidorów i ogórków. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pozywne danie i z witaminkami :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mbniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Mniam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    i takie coś lubię:D
  • 3
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    super
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pięknie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !